Nieuws.

Simac komende drie jaar hoofdsponsor Grote Prijs van Brabant veldrijden

Het internationale technologiebedrijf Simac uit Veldhoven wordt de komende drie jaar hoofdsponsor van de veldrit Grote Prijs van Brabant. Dat hebben voorzitter Mieke Geeraedts van de stichting Grote Prijs van Brabant en CEO Eric van Schagen van Simac bekendgemaakt.

“Het veldrijden is vooral populair in Nederland, België en Tsjechië,” legt Simac’s CEO Eric van Schagen uit. “Dat zijn eveneens de landen die commercieel voor ons bedrijf het meest interessant zijn. Daarom is deze sport ideaal om onze naam aan te verbinden. We kunnen hiermee verder werken aan de naamsbekendheid van Simac.” De wielersport is niet vreemd voor Simac. Al vele jaren is het bedrijf ook naamgever van de Omloop der Kempen, een klassieker voor de topamateurs in Nederland.

Continuïteit
Voorzitter Mieke Geeraedts benadrukt het belang van de nieuwe hoofdsponsor. “Het driejarige contract met Simac als hoofdsponsor is van grote waarde voor de continuïteit van de Grote Prijs van Brabant. Bovendien biedt het de stichting extra ruimte om te werken aan verdere professionalisering van onze internationale veldrit. Afgelopen jaar hebben we met de organisatie van het EK veldrijden daar al grote stappen in gezet en die lijn trekken we graag door.”

Over Simac
Simac Techniek NV, opgericht in 1971, is een succesvol en maatschappelijk betrokken familiebedrijf voornamelijk actief in de Benelux en Midden-Europa. Simac ondersteunt grote en middelgrote organisaties bij het inzetten van ICT en technologie ter verbetering van de bedrijfsprocessen. In totaal werken bij Simac bijna 1300 mensen verdeeld over vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Engeland en Tsjechië.